IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Good morning~

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   wo jul 11, 2012 11:22 am

Jay had de tuinslag maar opgehangen. Waarschijnlijk was hij dan toch nog niet zo slecht dat hij haar nog meer natter zou maken. Hij had zelf nu ook wel weer even genoeg water gezien. Eigenlijk had hij zo wie zo wel weer genoeg van deze plek gezien. Hij had het al niet zo op beesten, het was dat Sena hier was. Ze was mooi, en misschien als hij er meer zijn best voor deed. Kon hij ook nog eens echt een gezellig moment met haar hebben. Hij stapte dan ook op haar af en stelde haar voor om haar terug naar huis te brengen. Misschien dat ze dat dan nog wel toe liet. Hij zag dan ook hoe ze wat aan haar kleren trok aangezien deze door weekt waren. Ook wrong ze haar haar uit. Ze was er vast ook niet zo blij mee dat haar haar nat was. Althans dat waren meisjes meestal op dat moment niet had hij wel eens mee gemaakt. Jay keek dan ook voor een kort moment wat droog bij de gedachten waarna hij weer kalm zijn aandacht op haar zette. Hij deed zijn handen in zijn broekzakken en bleef haar afwachtend met een licht grijnsje aan kijken. 'eum... ik denk niet dat je vriendjes dat zo'n goed idee vinden' Reageerde ze wat bespottelijk op hem. Waarschijnlijk niet helemaal op hem bedoelt. Zijn vrienden, en dan vooral het meisje had natuurlijk gemeen gedaan tegen haar paard. Jay keek even de kant op waar zijn auto stond, niet dat die zo was te zien. Vervolgens keek hij weer richting haar. ''Ze zijn er niet meer, ze gaan altijd weg als ik te lang weg blijf. Je hebt geen last van ze'' Zei Jay kalm tegen haar en gaf haar dan ook een knipoog. 'Maar ja... doe het maar om het goed te maken, want jij hebt me zo door weekt gemaakt' Zei ze vervolgens met een wat droge toon in haar stem tegen hem en haar haar ondertussen naar achteren sloeg. Jay grinnikte even. ''Het was een grapje hé'' Zei Jay met een licht wat flauwe grijns tegen haar terwijl hij zijn handen uit zijn broekzakken haalde. Ze richtte haar aandacht daarna op het shirt en begon deze uit te wringen. Jay merkte dan ook dat er een wind op stak die het wat frisser maakte. Jay keek naar haar gezicht waarna zijn blik op haar armen viel die ze om haar heen sloeg. Jay liep dichter naar haar toe en liep vervolgens om haar heen terwijl hij zijn jack uit deed. Hij kwam vervolgens achter haar staan en legde zijn jack om haar heen. ''Houd je misschien nog wat warm'' Zei Jay kalm tegen haar. Voor een moment hield hij zijn handen op haar schouders maar uiteindelijk haalde hij deze er van af en liep hij langs haar heen richting de auto. ''Kom dan gaan we'' Zei hij kalm tegen haar. Hij kon best wat rustiger zijn als dat zijn enige optie nog was. En dat leek op dit moment het beste. In de auto moest ze hem maar vertellen waar ze woonde.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 12, 2012 3:07 am

Hij stond daar maar te staan met zijn handen in z'n broekzak en die grijns op zijn gezicht. Eenmaal gezegd te hebben dat ze het niet zo'n goed idee vond als ze bij zijn "vriendjes" in de auto ging zitten, maar blijkbaar waren die al weg, want hij keek richting de auto waar ze mee gekomen waren. Hij vertelde haar dat ze geen last van ze zou hebben en dat ze altijd weg gingen als hij zelf, Jay dus, te lang weg bleef. Ze vertelde hem vervolgens dat hij het met het thuis brengen wel goed kon maken. Hij reageerde daarop dat het maar een grapje was geweest. Maar ja in het begin had hij het waarschijnlijk niet als grapje gezien, alles wat er in de zadel kamer gebeurd was. Dat was haar planning niet geweest vandaag. Ze keek hem aandachtig aan toen hij ineens dichterbij kwam en hij om haar heen liep. Ze volgde hem met haar ogen, maar op een gegeven moment kon ze niet verder, ze was geen uil. Ze schrok echter lichtjes toen ze ineens iets op haar schouders voelde. Hij had blijkbaar zijn jack uit gedaan en deze bij haar om gedaan tegen de kou. Al was zijn jack ook door weekt, maar het scheelde wel degelijk. De kippenvel van de kou verdween snel. Hij vertelde haar dat het haar nog wat warm zou houden, ja dat deed het wel. Ze glimlachte "Dankje" zei ze met haar normale stem, niet neutraal of kwaad deze keer. Gewoon vriendelijk. Hij liep langs haar heen, richting zijn auto. Ze volgde hem gewoon. Eenmaal bij de auto aangekomen bleef ze geduldig staan bij de passagierskant. Ze wachtte tot hij de auto open deed en deed zelf zonder pardon de deur open om te gaan zitten. Ze hield het jack van hem nog steeds om zich heen. In de auto was het waarschijnlijk nog warmer. Maar door haar kleren zou waarschijnlijk de stoel ook zo nat zijn. Ach het droogde wel op hopelijk. Ze deed vervolgens de deur dicht en keek even uit het raampje naar de stallen. Vandaag was ze hier met de bus gekomen, normaal kwam ze met de fiets of de auto, maar haar band was lek en niemand kon haar vandaag brengen en ze had geen tijd gehad om haar fiets te laten maken. Ze keek vervolgens om naar Jay en glimlachte naar hem "alvast bedankt voor het thuis brengen" en ze keek weer voor zich.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 12, 2012 6:01 am

Zodra hij het jack om haar heen had gelegd was hij langs haar heen gelopen richting de auto. Hij hoorde haar bedankje maar zag haar glimlachje dit keer niet door dat hij voor zich uit keek. Hij zou het waarschijnlijk wel erg gewardeerd hebben als hij het wel had gezien. Kalm liep hij richting zijn dure sportwagen. Je zou je toch ergens afvragen waar hij die auto vandaan had gehaald. In zijn geval waren er genoeg redenen te bedenken. Jay kwam bij de bestuurders kant staan en haalde de auto van het slot af. Hij stapte vervolgens in en kwam zo achter het stuur te zitten. Hij sloot de deur aan zijn kant waarna hij de auto startte. Er was wat muziek achter uit de boxen te horen, hij had de muziek nu dan ook wel wat zachter staan dan toen hij hier naartoe was gekomen aangezien Sena bij hem zat en hij haar anders niet zou kunnen verstaan. Jay zijn blik viel vervolgens weer op Sena die zijn jack nog om haar schouders heen had liggen. Jay drukte op een knopje en warme lucht kwam uit de roosters voor de ventilatie. Dat moest ook wel helpen om het warmer te krijgen. Jay keek daarna algauw weer richting haar. 'Alvast bedankt voor het thuis brengen' Zei ze ineens tegen hem en daarbij gaf ze zelfs nog een glimlachje. Dit keer een glimlach op een aardige manier. Jay grijnsde kalm naar haar. ''Geen probleem'' Reageerde hij kalm op haar. ''Je mag best vaker zo mooi glimlachen'' Zei Jay vervolgens wat flauw tegen haar met knipoog. Hij grijnsde daarna dan ook even wat flauwtjes naar haar waarna hij weer voor zich uit keek. ''En waar woon je?'' Vroeg hij vervolgens kalm aan haar. Hij moest nu natuurlijk wel haar adres hebben anders kwamen ze nooit bij haar huis.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 12, 2012 7:43 am

Eenmaal zittend in de auto keek ze even rond. Het was een sportwagen, dat was wel goed te zien, waar hij het ding vandaan had dat kon ze af vragen. Of hij verdiende zwart geld of hij werkte zichzelf uit de naad of hij had hele rijke ouders of een oom die zo rijk was dat hij de auto voor zijn verjaardag had gekregen. Zo kon ze nog wel even door gaan met dingen die zouden kunnen zijn waardoor hij deze auto had bemachtigd. Hij startte de auto en daardoor kwam er nu ook warme lucht uit de ventilatie. Dat was wel het prettige aan zo'n auto. In de winter had je het niet koud en in de zomer had je het niet warm. Ze was al bijna weer vergeten dat ze het jack van Jay om haar schouders had liggen. Ze hoorde de muziek en het viel haar meteen op dat het zacht stond. Meestal reden die jongens rond met keiharde muziek en keihard scheurend om aandacht te trekken. Na ja waarschijnlijk zou Jay dat ook wel een paar keer gedaan hebben, daar zag ze hem wel voor aan. Ze moest dan van binnen wat grinniken. Ze had hem vervolgens bedankt voor het alvast thuis brengen, maar ze waren echter nog niet thuis, maar toch had ze hem bedankt. Hij gaf haar vervolgens een knipoog en zei dat ze vaker zo mocht glimlachen. Ja nu had ze echt geglimlacht, alleen dat veranderde al snel weer in een blozend gezicht en ze keek snel weg, uit het andere raampje aan haar kant. "Eum... ja" kwam er wat flauw en half stotterend uit, waarna ze weer naar voren keek en vanuit haar ooghoeken weer even naar Jay. Hij keek ondertussen ook al weer naar voren en vroeg aan haar waar ze woonde. "Rijd maar, ik zeg wel wanneer je links, rechts of rechtdoor moet, dan is het veel makkelijker uit te leggen namelijk" zei ze weer met die glimlach. Sena woonde mooi diep in de bos, dus negen van de tien keer kon een tom tom of iets dergelijks hun huis niet vinden. Haar ouders waren toch bijna nooit thuis, altijd werken, maar ja dan leek het soms of het hele huis van haar was. En ja het huis was gigantisch, maar het was toch echt van haar ouders, ze was al blij genoeg dat ze er in mocht blijven wonen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 12, 2012 8:05 am

Zodra ze in de auto waren gaan zitten had hij de muziek wat zachter gezet zodat hij haar kon verstaan. Hij keek richting haar en zei haar dat ze vaker zo mocht glimlachen. Daardoor leek ze ook te moeten blozen vervolgens keek ze wat naar buiten door haar raam. Jay moest even licht wat grinniken door die reactie waarna hij kalm voor zich uit keek en wachtte op haar antwoord voor zijn vraag van waar ze woonde. Dat had hij wel leuk gevonden om te zien. Maar goed hij moest nou wel haar adres weten anders kwamen ze nergens. Toch had zij een ander idee erover. 'Rijd maar, ik zeg wel wanneer je links, rechts of rechtdoor moet, dan is het makkelijker uit te leggen namelijk' Vertelde ze hem. Voor een moment keek hij opzij naar haar met een wat vragende blik. Waar woonde ze dan wel helemaal niet? Vroeg hij zich even af. Hij knikte daarna eens en keek weer voor zich uit. ''Ook goed'' Reageerde hij kalm op haar. ''Hou je vast'' Zei hij vervolgens met een lichte grijns tegen haar. Hij liet de motor van de auto eens goed lopen waarna hij weg scheurde van de stallen. Genoeg van die paarden gezien, nu op naar haar huis. Jay wachtte wel af wat hem daar te wachten zou staan. Hij verwachtte eigenlijk dat het even af zetten zou zijn en dat hij dan terug moest naar zijn eigen huis, of waar hij dan ook maar heen zou gaan. Jay keek voor een moment opzij naar haar. Voor een moment gleed zijn blik over haar lichaam waarna hij weer voor zich uit keek. Hij grijnsde even lichtjes. Hoe dan ook, wilde hij nog wel een date met haar. Ze was te mooi, en waarschijnlijk ook veel te leuk om te laten lopen. Jay wachtte ondertussen op een aanwijzing van waar hij heen zou moeten. Ook maakte de ventilatie die de warme lucht uit blies het een stuk aangenamer voor hun in de auto. Hun kleren zouden zo dan ook wel wat opdrogen, al zou het waarschijnlijk niet lang genoeg zijn om hun kleren helemaal goed droog te krijgen, daar ging hij iniedergeval niet van uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 12, 2012 8:20 am

Hij stemde er mee in dat zij wel zou aangeven wanneer ze waar heen moesten. En dat was alleen maar fijner, dat gedoe altijd met adressen en postcodes en gedoe. Hij vertelde haar dat ze zich vast moest houden. Ze grinnikte even toen hij weg scheurde met z'n auto. Sena was wel wat gewend, zeker omdat haar vader ook zo dol op zulke auto's was en nog steeds is en hij heeft er ook nog steeds een in de garage staan. Eenmaal onder weg merkte ze niet dat Jay haar aan keek en zijn ogen over haar lichaam liet glijden. Ze ging wat naar voren zitten om haar gezicht in de stroom warme lucht te houden van de auto ventilatie. Ze sloot hier bij haar ogen om van de warmte te genieten. Als die warme lucht recht in je ogen kwam gingen ze zo tranen. Dus gewoon met ogen gesloten. Ze moesten nog een stuk rechtdoor dus ze hoefde nog niet op te letten. Ze kende de weg uit haar hoofd, omdat ze hem al meer dan miljoenen keren had gereden zowat. Ze opende haar ogen en haalde vervolgens Jay's jack van haar schouders af. Dit omdat ze het nu alweer warm begon te krijgen. Ze vouwde het jack netjes op en ging weer tegen de rugleuning zitten. Ze keek hem vervolgens aan "hoe kom je eigenlijk aan zo'n auto??" vroeg ze met een glimlach terwijl ze nog een keer om haar heen keek. Er zaten overal knopjes en dingetjes en negen van de tien keer snapte ze er niks van maar ja. Eenmaal eindje rechtdoor gereden zag ze de weg dichterbij komen waar ze in moesten gaan. "Het aankomende weggetje aan de rechterkant, daar moeten we in" zei ze met een glimlach. "Daarna gewoon weer rechtdoor blijven rijden en dan zijn we er van zelf" zei ze terwijl ze even naar buiten keek. "Daarnaast het huis is groot en wit, nooit te missen dus" zei ze grinnikend. Ja als je het huis miste was je toch wel érg blind. Sena vond het zelf nog steeds absurd groot, dus voor een buitenstaander was het waarschijnlijk nog erger of meneer Jay moest ook zo'n groot huis hebben. Na ja het kon ook van zijn ouders zijn, maar hij was waarschijnlijk wel ouder dan haar dus dan was het nog de vraag of hij nog thuis woonde. Ze wist eigenlijk niet eens hoe oud Jay was! Na ja daar kwam ze wel een keer achter.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 12, 2012 12:49 pm

Jay reed eerst een heel stuk rechtdoor voordat er een aanwijzing leek te kunnen komen. Er werd in het begin dan ook niet veel gezegd. Jay zette de muziek dan ook wat harder maar niet zo hard dat Sena niet meer verstaanbaar voor hem zou zijn. Straks zei ze iets en reden ze de verkeerde kant op, dat leek hem nou ook weer niet de bedoeling. Jay zag vanuit zijn ooghoeken dat Sena voorover boog. Hij keek dan ook weer even opzij naar haar en zag dat haar ogen gesloten waren. Jay grijnsde even lichtjes wat flauw. ''Bevalt de warmte je?'' Vroeg hij kalm aan haar met een wat flauwe grijns. Even hield hij zijn blik nog op haar gesloten ogen waarna hij kalm weer voor zich uit keek naar de recht gaande weg die nog geen afslag had getoond. Voor nu dan. Uiteindelijk ging Sena weer recht zitten en deed ze het jack uit die ze ook nog eens netjes opvouwde. Jay keek af en toe dan ook wat naar haar met een flauw grijnsje. 'Hoe kom je eigenlijk aan zo'n auto?' Vroeg ze ineens aan hem. Jay keek dan ook met een kalme grijns opzij naar haar. ''Goeie connecties, weten waar je het geld vandaan haalt'' Reageerde Jay kalm op haar. Ja hij had zijn geld op hele andere wijze moeten zien te krijgen dan andere mensen. Hij had moeten dealen en nog wel meer van die dingen die in een achterbuurt konden gebeuren. Maargoed dat ging hij in detail maar niet aan haar vertellen. Of ze moest er echt specifiek naar gaan vragen, dan zou hij het haar maar gewoon zeggen. Jay vond het iniedergeval wel mooi om te zien dat ze nu eens gemeend naar hem glimlachte. Misschien dat hij toch al wat dichter bij haar kwam. Hij grijnsde dan ook even wat bij het idee, dat klonk wel aangenaam. Zodra ze aan het einde van de weg kwam gaf Sena hem de aanwijzingen die eigenlijk ook niet zo ingewikkeld waren om te volgen. Voor een moment keek hij wat vragend door haar woorden over haar huis. ''Dat klinkt alsof je in een paleis woont'' Reageerde Jay wat droog op haar terwijl hij de nieuwe weg op reed. Na nog even te hebben gereden kwamen ze dan bij het huis aan. Kalm stopte Jay de auto. Hij keek even naar Sena. ''Uw bestemming is bereikt'' Zei hij met een brede grijns tegen haar en hij grinnikte dan ook even waarna hij opzij keek naar het huis. Voor een moment stonden zijn ogen wat groter, nou dat was zeker niets vergeleken met zijn huis. Zijn huis was niet eens normaal. En dit.. was gewoon gigantisch. Hij keek dan ook algauw weer opzij naar haar. ''Verdwaal je daar niet in?'' Vroeg hij wat droog aan haar waarna hij even wat flauwtjes grijnsde naar haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 12, 2012 9:35 pm

Toen ze haar gezicht in de warme stroom had gestopt hoorde ze Jay's stem. Hij had haar gevraagd of de warmte haar beviel. Ze had even lichtjes geknikt, maar hield verder haar ogen gesloten. Even een rust moment. Echter werd nu wel de muziek iets harder gezet, omdat er niet gepraat werd. Na ja ze kon wel ergens tegen. Als antwoord op haar vraag waar hij de auto vandaan had gehaald, na ja die dingen moet je natuurlijk, niet halen, vertelde hij dat hij goede connecties had en weten waar je het geld vandaan haalt. Ze had hem even aangekeken, maar ze ging niet verder vragen. Ze wist niet waar hij vandaan kwam. Dat ook nog. Maar ja voor hetzelfde geld was het zwart geld, maar het kon ook van niet zijn straks werd hij kwaad of iets dergelijks. Zij zou het ook niet echt leuk vinden als mensen vroeger of ze iets met zwart geld had gekocht. Dat kwam zo raar over, maar voor hetzelfde geld had hij het wel zo gekocht. Ach wat kon haar het ook schelen. Daar ging ze zichzelf nu niet druk over maken. Eenmaal uitgelegd waar ze woonde kreeg ze antwoord terug dat het klonk alsof ze in een of ander paleis woonde. Ze grijnsde alleen maar wat en ging er verder niet op in hij zou het vanzelf wel zien. Ze reden in ieder geval hard door en waren zo de weg afgereden. Ze keek naar haar huis en glimlachte lichtjes. De auto werd gestopt en ze keek naar Jay die vertelde dat ze de bestemming bereikt hadden. "Haha bedankt" zei ze grinnikend terwijl ze ook even naar het huis keek terwijl Jay dat deed. Ze keek echter even vanuit haar ooghoeken om te kijken wat zijn reactie was. Zijn ogen werden groot. Waarschijnlijk had hij nooit zo'n huis gezien. Vervolgens vroeg hij of ze er niet in zou verdwalen. Ze keek hem even verbaasd aan en schoot daarna even in de lach "nee hoor". Ze deed de deur alvast open en zette een been uit de auto. "Bedankt voor het thuis brengen, je mag wel even mee naar binnen hoor als je wilt?" zei ze met diezelfde glimlach. Ze stapte vervolgens helemaal uit en legde zijn jack op de stoel. Hij moest zelf maar zien of hij mee kwam, want Sena liep gewoon al naar de deur om deze van het slot te draaien. Eenmaal binnen drukte ze een paar knopjes in om het beveiligingssysteem er af te halen. Anders liep ze straks naar binnen en ging het alarm en was je meteen doof en stond hier straks voor niks de politie voor de deur. Ze keek even in de spiegel die in de hal hing en schrok van haar eigenlijk gezicht, ze zag er echt niet uit door dat water van toen net.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   vr jul 13, 2012 1:28 am

Het zou Jay niets uit maken als ze er naar vroeg. Ja het was zwart geld geweest, en hij had er geen moeite mee gehad. Maargoed dat wist zij natuurlijk niet. Echter was er ook wel heel veel nodig wilde je Jay heel kwaad krijgen. Ja hij kon wel eens geirriteerd uit de hoek komen maar meer ook niet. Dat kwam dan ook vooral doordat hij in zoveel dingen, zelfs dingen die andere mensen niet grappig vonden, lol zag. Sena leek het er echter niet op te wagen om verder vragen en zo was dat onderdeel dus gesloten. Het maakte Jay niet uit, ze mocht er later altijd op terug komen als ze het wel mocht willen weten. Jay praatte heel makkelijk over zijn achterbuurt leven, al moest je toch wel heel ver gaan wilde je daar terecht komen. Jay had dan ook geen makkelijke achtergrond maar eigenlijk had hij daar niemand ooit wat over verteld. Niemand durde het hem ook te vragen, bang dat hij ze wat aan zou doen als ze het wel zouden vragen. Misschien was Jay daar ergens wel opgelucht over, hij was namelijk ook niet helemaal van steen. Het was wel een gevoelig onderwerp voor hem. Zodra ze eenmaal bij Sena haar huis waren had hij nogal verbaasd gereageerd op hoe groot haar huis wel niet was. Maar hoe kon dat ook anders, het deed hem zowat denken aan het witte huis, zo groot. Zodra hij haar in de lach hoorde schieten keek hij gelijk om naar haar. 'Nee hoor' Antwoordde ze vervolgens op hem. Jay grinnikte even. ''Ik kan het bijna niet geloven'' Reageerde hij flauw op haar. Ze deed de deur al open. Jay zag wel zitten dat dit het dan was, zou hij haar nog weer terug zien? Wie weet. 'Bedankt voor het thuis brengen, je mag wel even mee naar binnen hoor als je wilt?' Stelde ze plotseling aan hem voor. Oke die had hij ook niet zien aan komen, net zo min als dit grote huis van haar. Jay grijnsde langzaam aan wat naar haar. '' Hoe kan ik dat nou weigeren'' Reageerde hij kalm op haar. Hij stapte dan ook gelijk uit en deed de auto op slot waarna hij haar achter na ging. Hij keek even in het rond. Al snel viel zij nblik op de knopjes die ze in drukte zodra ze de voordeur van het slot had gehaald. Ook nog eens behoorlijke beveiliging erop. ''Ik vraag me af of ik me hier veilig kan voelen'' Reageerde hij wat flauw waarna hij met haar mee naar binnen ging. Hij keek de hal rond maar algauw viel zijn blik op Sena die leek te schrikken. En wel van haar zelf die ze in de spiegel zag. Jay grinnikte even. ''Zo erg is het toch niet?'' Vroeg hij weer wat flauwig aan haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   vr jul 13, 2012 1:42 am

Hij kon het amper geloven dat ze niet verdwaalde in dat huis van haar. Na ja het was toch echt zo. Niet elke kamer leek op de kamer ernaast. Het matchte allemaal, maar toch was het anders genoeg om je weg te kunnen vinden, ondanks dat het een gigantisch huis was. Daar hadden haar ouders wel aan gedacht. Ze hadden zelfs op elke verdieping een plattegrond geplaatst. Dat vond Sena iets overdreven maar goed. Hetzelfde gold voor alle camera's buiten die over het erf goed keken en de beveiliging aan de binnen en buitenkant. Haar ouders wilde hun spullen niet kwijt raken, dus ja dan was hier goede beveiliging wel nodig. Zij vond allemaal een tikkie té overdreven, maar goed, zij had er verder niks over te zeggen. Eenmaal gevraagd te hebben of hij mee naar binnen wilde vertelde hij dat hij dat niet kon weigeren. Eenmaal binnen en de voordeur dicht hoorde ze zijn woorden over de beveiliging. Die had ze al aan kunnen zien komen. "Maak je maar geen zorgen, de beveiliging is zéér goed ingesteld, beetje overdreven allemaal vind ik, maar goed" zei ze kalm tegen hem terwijl ze ondertussen in de spiegel keek naar zichzelf. Jay had opgemerkt dat ze er niet blij mee was en zij dat het niet zo erg was. Ze keek hem even enkele seconden aan "echt wel" zei ze droog. Ze liep vervolgens de hal door. Aan het eind van de hal was de grote trap. Haar ouders waren net niet gek genoeg om er een lift in te stoppen, al hebben ze er wel al plannen voor om het toch nog te doen. Ze keek vervolgens naar Jay "als je die deur door gaat" en ze wees naar een deur die aan het eind van de gang was, waar je dus zo tegen aan loopt "kom je in de woonkamer, afstandsbediening ligt op de tv zelf en je snapt vast wel hoe de tv en de koelkast werken" zei ze grinnikend. Waarna ze zowat naar boven spurtte en in haar kamer verdween. Met een hand vol kleren en een paar schoenen liep ze richting de badkamer. Ze deed vervolgens de deur achter zich dicht en keek in de spiegel. Ze begon wat aan haar haar te frutten en na een tijd zat het weer goed, ook haar gezicht was aan de beurt. Toen dat eenmaal klaar was begon ze zich om te kleden. Ze had hakken met een rokje er boven en daar boven een simpel shirtje. Ze ging niet moeilijk doen, zo liep ze bijna altijd door het huis. Soms ook gewoon in haar badjas of zelfs zonder badjas, maar ja er was nu een gast, dat kon ze niet maken en waarschijnlijk was het ook heel uitlokkend. Ze glimlachte en liep de trap af, eenmaal beneden verwachte ze dat Jay in de woonkamer was. Ze opende de deur en liep naar binnen waarna ze deur achter zich sloot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   vr jul 13, 2012 4:24 am

'Maak je geen zorgen, de beveiliging is zéér goed ingesteld, beetje overdreven allemaal vind ik, maar goed' Vertelde ze hem. Jay grijnsde even wat flauwtjes. ''Nou weetje wat het is, jongens zoals ik en beveiliging.. Dat gaat gewoon niet goed samen'' Reageerde Jay wat flauw op haar. Ja hij heeft ook wel in het criminele gebeuren gezeten en dan was de beveiliging je grootste vijand, hij had er echt niks mee. In de achterbuurt had je dat zowiezo niet, als iemand je huis binnen kwam moest je diegene in mekaar slaan want de politie zou niet komen. Of wie ook maar iets van het alarm zou horen. Zodra ze verder het huis, of hij kon het wel een villa noemen in liepen leek Sena, doormiddel van een spiegel, van haar zelf te schrikken. 'Echt wel' Reageerde ze wat droog op hem. Jay grinnikte even met een wat flauw grijnsje waarna hij haar volgde met zijn ogen toen ze verder liep. Hij liep dan ook maar achter haar aan. Ze liepen naar het einde van de hal waar een trap zichtbaar werd. Jay keek even naar de trap waarna zijn blik terug naar Sena ging. 'Als je die deur door gaat' Begon ze, daarbij wees ze ook naar een deur die zich aan het einde van de gang bevond. 'Kom je in de woonkamer, afstandsbediening ligt op de tv zelf en je snapt vast wel hoe de tv en de koelkast werken' Zei ze vervolgens tegen hem. Jay keek voor een moment wat droog naar haar waarna hij even flauw wat grijnsde. ''Ik mag dan wel uit een achterbuurt komen maar ik weet heel goed hoe ik me op een plek als deze thuis moet maken'' Zei hij met een brede grijns en een knipoog tegen haar. Hij keek haar vervolgens na toen ze zowat naar boven rende. Hij grinnikte dan ook nog even waarna hij kalm naar de deur toe liep die hem was aangewezen en de woonkamer binnen ging. Hij bekeek de kamer eens rond, het was gewoon pure luxe, elk puntje van de kamer. Jay liep al snel naar de bank toe en liet zich er op neer ploffen. Hij legde zijn armen op de rugleuning waarna hij een andere er al gauw weer af haalde en de afstandsbediening pakte. Hij zette de tv aan. Ja hier kon hij wel aan wennen, dat was een ding wat zeker was. Ondertussen wachtte hij geduldig tot dat Sena weer terug zou komen. Een tijdje bleef hij zo tv kijken tot dat hij de deur van de kamer open hoorde gaan. Hij keek dan ook gelijk om en hij ging langzaam aan wat rechter zitten toen een heel andere Sena voor hem zichtbaar werd. Een in een kort rokje, met shirtje en hakken. Hij liet eens een fluit horen. ''Nou je mag er wezen'' Zei hij met een brede grijns tegen haar. ''Ziet er goed uit'' Gooide hij er vervolgens nog eens bovenop. Kalm bleef hij haar in de ogen aan kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   vr jul 13, 2012 6:53 am

Ze had hem nog even aan gekeken toen ze was begonnen over de beveiliging, maar hij zei dat hij en beveiliging niet samen gingen. Ze had er verder maar niet té veel over na gedacht. Dat soort dingen hoorde ze later wel. Eenmaal uitgelegd wat hij kon gaan doen in de tussen tijd dat zij ging omkleden en dergelijke. Hij reageerde terug op haar dat hij uit de achterbuurt kwam, maar dat hij ondanks wel wist hoe die dingen werkte. Ze had alleen maar even gegrinnikend en was toen naar boven gegaan. Eenmaal weer beneden aangekomen was ze naar binnen gegaan en had ze de deur achter zich dicht gedaan. Ze keek recht in Jay's ogen, want hij zat nogal recht op de bank en volgens mij vond hij zijn uitzicht wel leuk. Zeker toen hij ook nog is een keer floot en de woorden die er vervolgens volgde snapte ze hartstikke goed, maar ze kon er amper op reageren. Ze werd vuur rood en begon wat te stamelen "D-d-ddankje" kwam er dus stamelend uit en ze keek snel weg. Ze stond wat bevroren en bedacht zich ineens dat Jay nog geen drinken had, laat staan dat ze zelf ook nog geen drinken had. "Ik ga wel even drinken pakken" zei ze snel om van onderwerp te veranderen en niet zo aangekeken te worden. Ze kon dan alleen maar blozen en ze voelde zichzelf dan zo zwak. Vreselijk. Ze vluchtte half naar de keuken, die was bijna net zo groot als de woonkamer zelf. Ze liep naar een kast en pakte er twee glazen uit, vervolgens liep ze naar de koelkast en ze pakte er een fles cola uit. Iedereen lustte cola zover ze wist en ze dacht niet dat Jay moeite zou hebben met cola. Ze sloeg de koelkast deur dicht en liep met de twee glazen terug naar de woonkamer. Ze plofte naast Jay neer, wel met ruimte tussen hun in. Aangezien het tafeltje wat verder van de bank stond hing ze wat voorover om er bij te kunnen, ze zat dan zelfs nog op het puntje van de bank. Maar hierdoor kwam haar shirt iets omhoog en werd haar rug zichtbaar. Ze draaide de dop van de cola fles eraf en schonk de twee glazen vol met cola. De dop draaide ze er weer terug op en zette de colafles op het tafeltje. Ze pakte de twee glazen en stond op zodat ze op haar knieën op de bank kan zitten, meer schuin. Dat zat veel prettiger, zeker als je een rokje aan had. Het ene glas hield ze uit naar Jay "alsjeblieft, je houd wel van cola, toch?" vroeg ze met een glimlach. Haar blik ging even naar de tv toen er een reclame over een nieuwe film op tv kwam. Als hij geen cola lustte moest ze weer helemaal op staan, na ja hij was een gast en van haar moeder had ze geleerd dat ze altijd de gast moet bedienen of iets dergelijks.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   vr jul 13, 2012 12:56 pm

'D-d-dankje' Kwamt er stamelend uit haar mond nadat hij haar die complimentjes had gegeven. Jay keek met een lichte grijns richting haar. Hij merkte dan ook dat ze aardig liep te blozen en ze wende als volgt haar blik af. Het had wel iets schattigs en zo maakte ze het voor Jay dan ook moeilijk om haar niet schattig te vinden. Jay zweeg echter nu wel even. Misschien moest hij zich nu maar even gedeist houden verder, voor nu dan. Wie weet wat er nog zou komen. Voor een moment ontstond er een korte stilte tussen hen tot dat Sena besloot deze te verbreken. 'Ik ga wel even drinken pakken' Zei ze tegen hem. Hij merkte op dat ze het met een snelle toon uit sprak. Waarschijnlijk was ze nog wat opgelaten door zijn complimentjes. Hij grinnikte dan ook even terwijl hij haar nee keek toen ze naar de keuken ging. Voor een moment keek Jay naar de tv maar op dit moment was er niets bijzonders op te zien dan enkel reclame van supermarkten, internet services en dat soort troep wat hem niet interesseerde. Het duurde niet lang of hij hoorde weer voetstappen. Hij keek dan ook gelijk om en zag Sena met twee glazen en een fles cola. Ze plofte naast hem op de bank neer, al merkte hij op dat er toch wel wat ruimte tussen hen zichtbaar was. Jay grinnikte dan ook even. ''Ik bijt niet hoor'' Zei hij kalm tegen hem. Best een cliché uitspraak op zo'n moment, maar meestal ging het ook vanzelf. Jay volgde haar bewegingen met zijn ogen toen ze fles en glazen op tafel neer zette. Hij zag dan ook dat ze zo nog maar net bij de tafel kon komen. Ook merkte hij nog iets anders interessanters op. Zijn blik viel algauw op haar rug die wat blood was gaan liggen doordat haar shirt op kroop. Voor een moment keek hij er naar, ze leek zo mooi slank te zijn. Plotseling schoof het shirtje weer over haar rug doordat ze anders ging zitten. Zijn blik viel dan ook vanzelf weer op haar gezicht. Hij keek haar kalm in de ogen aan terwijl ze een glas uit reikte naar hem. 'Alsjeblieft, je houd wel van cola, toch?' Vroeg ze aan hem. ''Cola is oke'' Reageerde hij algauw op haar met een flauwe grijns. Ja Jay hield natuurlijk van drank. Maargoed ook daarin hield hij zich nu maar gedeist. En tja, cola was wel te drinken dus wat maakte het ook uit. Hij zag vervolgens dat ze richting de tv keek en hij volgde haar blik dan ook. Hij zag toen de reclame van de film, een horror die over een aantal minuten zou beginnen. Het zag er wel cool uit en zijn blik ging dan ook gelijk terug naar Sena. ''Filmpje kijken?'' Vroeg hij kalm aan haar. Ineens schoot hem nog iets anders te binnen, een vraag die hij al eerder had willen stellen maar toen ze weg was gegaan om zich om te kleden had hij er eignelijk niet meer aan gedacht. ''Waarom heb je me eigenlijk uitgenodigt om binnen te komen, ik had niet de indruk dat je me heel graag mocht'' Vroeg Jay vervolgens wat flauwtjes aan haar. Ookal had ze later wel geglimlacht naar hem doordat hij zijn jack en al had aangeboden, hun start was nou niet bepaald geweldig geweest en zijn grapje met de tuinslang leek ze ook niet heel leuk te hebben gevonden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   vr jul 13, 2012 1:14 pm

Ze was gaan zitten en er zat zeker ruimte tussen haar en Jay in, maar dat was gewoon, omdat ze hem wel kende, maar ze waren geen vriendje en vriendinnetje. Die ging altijd zo tegen elkaar aan zitten en ja om dat nou te doen bij hem was een beetje raar. Tenminste dat vond zij, want Jay dacht er anders over om te zeggen dat hij niet beet. Ze had hem even snel aan gekeken en even gegrinnikt. Verder had ze er niet op gereageerd, want ze was toch bezig met de glazen in te schenken. Zelf had ze echter niet door gehad dat haar shirtje was opgekropen door het voor over hangen. Ze snapte niet waarom dat ding zo ver van de banken af stond, want je kon niet eens fatsoenlijk je glas er op terug zetten als je een keer dat ding niet in je handen wilde houden, maar ja de meeste mensen gingen het niet eens proberen. Dan moesten ze weer van houding veranderen of zo ver naar voren hangen dat je zo wat op je handen moest gaan staan, onhandig dus. Maar ja ze liet het maar staan, haar moeder had er een hekel aan als dingen in het huis verplaatst waren. Na ja eenmaal het glas naar Jay uitgestoken zei hij dat cola wel oké was dus ze glimlachte. Ze had geen moment aan echt drank gedacht. Ze werd zelf altijd een ramp als ze dronken werd en ze wist niet hoe Jay zou gaan doen met drank dus dat hield ze maar lekker voor zich. Haar blik was vervolgens gevestigd op de tv. Er was een reclame op tv over een horror film die over een paar minuten al begon. Precies op dat moment vroeg Jay of ze filmpje gingen kijken. Waarschijnlijk doelde hij op de horror film die net langs flitste. Ze twijfelde eventjes, ze had het niet zo op horror films en als ze schrok ging ze dingen vast pakken wat ze maar kon pakken. Dus als je pech had zat je naast haar en was dat degene die tegen haar borst aan geperst werd en bijna stikte doordat ze die gene zo strak vast hield. Ja dat was wel een paar keer gebeurd. Ze keek vervolgens naar Jay en knikte maar gewoon ja. Hij had daarna nog gevraagd waarom ze hem binnen had gelaten. Ze glimlachte "als bedankje en als ik je beter leer kennen kan ik altijd nog beslissen of ik je niet mag" zei ze simpel, maar daarom was het zo en dan kon ze vrienden worden. Je kon nu wel zien aan haar gezicht dat ze het eigenlijk niet had gewild die horror film kijken. Ze sprong echter nu wel op om allerlei lichten in de woonkamer aan te doen, na ja ze hoefde maar op een knop te drukken. Vervolgens ging ze weer terug op haar knieën zitten. Het werd toch al schemerig buiten. Ze keek naar haar glas en nam er een slok uit. Ach ze ging toch proberen om het glas op het tafeltje te krijgen. Ze zat nu op haar knieën en zette een hand op de grond. In de andere hand had ze het glas en ze strekte haar arm uit en kreeg het glas op tafel. Nu moest ze nog terug zien te komen. Ze begon halverwege te lachen, want ze vond het wel grappig ook al deed ze het zelf. Ze duwde zichzelf omhoog. Hierdoor viel ze wel achterover in de bank. Ze grinnikte even en ging weer schuin op haar knieën zitten. "Zo ik zit" zei ze droog terwijl ze weer naar de tv keek. Vervolgens gaf de tv aan dat de horror film begon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   za jul 14, 2012 12:59 am

Van de reclame op de tv richtte hij zich weer op Sena waaraan hij dan ook had gevraagd of ze de film wilde kijken. Veel anders hadden ze toch niet te doen, althans hij had niet veel anders te doen. En het werd ook avond dus samen gezellig savonds een filmpje kijken kon toch geen kwaad leek hem. Even bleef het stil naar zijn vraag maar uiteindelijk kreeg hij dan toch een knikje van Sena. Jay grijnsde kalm wat. Hij vroeg zich dan ook gelijk af of zijn zo meisje was die niet tegen horror's kon. Het had voor een moment namelijk wel geleken alsof ze had getwijfeld aangezien er een stilte was gevallen. Maar goed hij zou wel zien hoe ze er op zou reageren. Ze mocht in ieder geval altijd tegen hem aan komen zitten als het haar te eng zou worden. Hij grinnikte dan ook even lichtjes wat door het idee dat zich al wat afspeelde in zijn gedachten. Voor dat de film zou beginnen had hij haar nog gevraagd waarom ze hem eigenlijk mee naar binnen had uitgenodigd. Daar was hij nu wel behoorlijk benieuwd naar. 'Als bedankje en als ik je beter leer kennen kan ik altijd nog beslissen of ik je niet mag' Antwoordde ze wat simpel op hem. Jay grijnsde kalm wat naar haar. ''Nou ik kan je vertellen, waarschijnlijk ga je me heel erg leuk vinden'' Reageerde Jay wat flauwtjes op haar waarna hij haar een knipoog gaf. Het was ook een beetje een grapje. Maar goed hij ging er toch van uit dat ze vanaf nu echt leuk zouden gaan krijgen met elkaar. Ondertussen nam hij ook een slok drinken uit zijn glas. Hij volgde haar even met zijn ogen zodra ze het licht aan deed. Hij keek daarna even via het raam naar buiten en zag dan ook dat het schemerde. Hoe donkerder het zou worden hoe mooier het was bij de film. Hij keek dan ook weer om naar Sena maar die zat ineens in wel een wat vreemde houding. Hij keek dan ook even verbaasd naar haar. Maar dat alles leek uit eindelijk te zijn om een glas op de tafel te zetten. Jay trok even een wenkbrauw op waarna hij even grinnikte. ''Te lui om op te staan hm?'' Reageerde hij wat flauw op haar. 'Zo ik zit' Zei ze vervolgens dan ook tegen hem waarna Jay dan ook wel even moest grinniken. Jay dronk zijn laatste slok ook op en zette het glas weg waarna zijn blik ook naar de tv ging aangezien de film daar begon. Hij ging dan ook wat relaxter zitten met een arm weer op de rugleuning.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   za jul 14, 2012 7:42 am

Ze had hem gezegd waarom ze hem binnen had gelaten. Echt voor het bedankje en misschien dat ze vrienden konden worden. Maar Jay kwam al snel met de woorden dat ze hem waarschijnlijk heel erg leuk ging vinden. Ze had hem kort even verbaasd aan gekeken, maar hij grijnsde breed dus waarschijnlijk was het als grapje bedoeld. Ze had dus ook even gegrinnikt. Eenmaal zichzelf in de rare pose gewurmd om dat glas op tafel te krijgen had ze niet gemerkt dat Jay allang naar haar aan het staren was op een erg verbaasde manier. Maar dat was ook best logisch, want het was nou niet het normaalste ding om te doen. Eenmaal terug op haar kont zittend had ze zijn woorden gehoord. Ja inderdaad ze had geen zin om op te staan. Ze gaf zelf ook nog even aan dat ze zat. Ze grinnikte even en keek naar Jay. "Ja, dan moet ik op staan, één stap naar voren sta ik al bij het tafeltje en dan weer terug, kan ik het net zo goed zo doen" zei ze grappend. "Na ja ik ga geen dingen verplaatsen in dit huis, dan word mijn moeder helemaal panisch" zei ze er nog kalm achteraan. Vervolgens keek ze even de kamer rond, maar dat deed ze maar voor de helft, want daar was de woonkamer veel te groot voor. Ze keek vanuit haar ooghoeken naar Jay die relaxt ging zitten, die voelde zichzelf wel thuis hier, maar zo te zien was hij geen type die bang was voor horror films in tegenstelling tot Sena die heel het huis bij elkaar kon gillen. De film begon uiteindelijk in een donker huis, echt zo'n typisch spookhuis, zo begonnen bijna altijd die horror films. Sena had haar handen al in een kussen gezet ook al was het nog niet eens eng. Ze bleef starend naar de tv kijken alsof ze gehypnotiseerd werd door het ding. Eenmaal verder in het voor stukje kwam er ineens een of andere schim in het beeld. Een zachte gil, echt zo'n meisjes gil, kwam uit haar keel terwijl ze binnen een seconde het kussen in haar eigen gezicht had geduwd. Ze zag nu niks meer en bleef even zo zitten. Langzaam schoof ze het kussen voor haar neus naar beneden tot het stuk dat alleen haar ogen over het kussen heen konden kijken naar de tv. Ze had zich helemaal gefocust op de film dus eigenlijk was ze alweer vergeten dat er iemand naast haar zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   za jul 14, 2012 10:35 pm

Ja, dan moet ik op staan, één stap naar voren sta ik al bij het tafeltje en dan weer terug, kan ik het net zo goed zo doen' Jay luisterde naar haar woorden die ze uitsprak zodra ze weer recht was gaan zitten. ''Dat klinkt bijna alsof je lui bent'' Zei hij met een flauwe grijns tegen haar om haar wat te plagen. 'Na ja ik ga geen dingen verplaatsen in dit huis, dan word mijn moeder helemaal panisch' Jay keek voor een moment naar Sena alsof het even tot hem door moest dringen wat ze zojuist had gezegd. Haar moeder zou panisch worden als ze iets verschoof? Jay keek voor een moment dan ook de kamer rond waarna zijn blik op de tafel voor hun viel. ''Dus als ik die wat naar me toe schuif dan vermoord ze me?'' Vroeg Jay vervolgens overdreven droog aan haar terwijl hij haar ook met een droge blik in de ogen aan kijken. Alsof hij echt van plan was om de tafel wat te gaan verschuiven. Hij had het wel even grappig in zijn hoofd, kwam ineens haar moeder histerisch de kamer binnen, nou daar zou hij wel van op kijken. Uiteindelijk begon de film dan ook en Jay hield zich gewoon stil. Af en toe keek hij wat opzij naar Sena die de film een stuk minder prettig leek te vinden. Plotseling kwam er een schim in beeld wat dan ook wel voor een schrik moment kon zorgen. Jay keek echter wat droog naar de schim maar naast hem leek Sena zowat uit d'r plaat te gaan. Hij keek dan ook gelijk opzij toen hij de zachte gil hoorden en zag hoe ze het kussen voor haar hoofd hield. Jay grinnikte even wat en volgde haar bewegingen met zijn ogen zodra ze het kussen wat omlaag schoof. Maar verder dan haar ogen kwam het niet. Jay stak zijn hand naar haar uit en drukte het kussen bij haar op schoot. ''Pas op straks druk je het kussen nog dood'' zei hij droog tegen haar en grijnsde even wat flauwtjes. Hij keek daarna van de film weer terug naar haar en liet het kussen los. Kalm ging hij weer in zijn hoek zitten. ''Je mag ook best tegen mij aan komen, ik ben nog altijd vrij'' Zei hij vervolgens met een grijns tegen haar waarna zijn blik uiteindelijk weer terug naar de film ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 19, 2012 1:56 am

Hij zei dat het net klonk alsof ze lui was. Ze grinnikte even "Ik zat net lekker, dan heb ik geen zin om weer op te staan" zei ze nog snel droogjes als antwoord. Jay leek wat verward toen ze hem had verteld dat haar moeder panisch werd als je dingen in het huis verschoof. Hij keek dan ook de kamer rond en ze bleef hem even aan staren. Hij stelde vervolgens de vraag of hij vermoord werd als hij dat tafeltje verschoof. Nu moest het bij haar even door dringen, maar uiteindelijk schoot ze in de lach en ze bleef ook even lachen. Eenmaal gestopt met lachen keek ze hem aan. "Zo erg is het nou ook weer niet" zei ze kalmpjes. "Je moet alleen de tafel niet helemaal aan de andere kant van de kamer verplaatsen" zei ze grinnikend. "We kunnen de tafel wel wat dichterbij zetten, maar daar heb ik nu geen zin in" zei ze weer droogjes. Als ze eenmaal thuis was had ze nergens meer zin in. Alleen als ze gasten had, dan wel. Zou beetje raar zijn als ze niet eens drinken haalde voor haar gasten, beetje onfatsoenlijk, niet? De film was eenmaal begonnen en er was een hele enge schim te voor schijn gekomen *kuch*. Sena schrok daar natuurlijk van en had het kussen in haar gezicht geduwd. Even laten liet ze het naar beneden zakken, zodat alleen haar ogen er boven uit kwamen en ze de film vanachter het kussen kon volgen. Maar dit plan werd echt gesaboteerd door Jay doordat hij het kussen op haar schoot duwde. Ze keek dan ook direct naar hem toen hij vertelde dat ze anders het kussen dood kneep, hierbij grijnsde hij wat lichtjes. "Kussens kunnen niet dood gaan" zei ze koppig, maar ze realiseerde zich pas later dat het gewoon een grap was geweest. Tijdens horror films werd ze altijd zo serieus. Ze wilde echter haar blik weer terug leggen op het scherm van de tv, maar Jay vertelde haar dat ze wel tegen hem aan mocht komen zitten, want hij was nog vrij. Ze schoot meteen rood aan en keek weg. "Is niet nodig" zei ze koppig "ik ben helemaal niet bang". En ze keek weer koppig naar de tv. De film was ondertussen bij een stuk aangekomen dat een vrouw een eng huis binnen liep. Ze stond in de gang en aan het eind van de gang stond een zwarte schim. Sena's ogen werden groot en ze kneep het kussen zowat tot moes. Opeens kwam de schim in een flits op de vrouw afgerend, maar het kwam dus recht op hun af als je de film zo keek. Sena gilde zowat haar longen uit haar lijf, het kussen werd in de ruimte gesmeten, tegen het plafond, die daarna weer met een plof op de grond viel en Sena die belandde met haar gezicht tegen Jay's borst. Of te wel ze verstopte zich half. Ze had dit echter niet verwacht van d'r zelf, dus ze tilde haar hoofd op. Haar ogen werden even groot toen ze merkte tegen wie ze aanlag. Ze kantelde haar hoofd en keek recht in het gezicht van Jay en ze werd alleen maar nog roder. "Ehhh..." was het enige wat ze uit haar keel kreeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 19, 2012 4:36 am

Na zijn woorden over dat het had geklonken alsof ze lui was grinnikte ze even. 'Ik zat net lekker, dan heb ik geen zin om weer op te staan' Reageerde ze met een wat droge toon in haar stem op hem. Jay grinnikte dit keer dan ook weer even. Daarna begon Jay zelf wat droog te doen over het feit dat haar moeder panisch zou worden als er iets verschoven werd in huis. Daardoor begon ze te lachen. Jay grijnsde dan ook wat. Het was er dan ook wel behoorlijke droog uit gekomen. Uiteindelijk wist ze zichzelf wel weer zo te krijgen dat ze stopte met lachen. 'Zo erg is het nou ook weer niet' Reageerde ze vervolgens dan ook op hem. Ze sprak er daarna dan ook nog even verder over. Jay luisterde naar haar woorden en grinnikte af en toe dan ook wat. 'We kunnen de tafel wel wat dichterbij zetten, maar daar heb ik nu geen zin in' Eindigde ze uiteindelijk haar woorden in dat onderwerp. Jay keek haar voor een moment weer wat met een opgetrokken wenkbrauw aan in de ogen. Ja ze was af en toe wel een wat bijzonders figuur. ''Misschien moet ik de tafel dan eens verplaatsten naar de andere kant van het huis, ben benieuwd hoe je ouders dan reageren'' Zei hij wat flauwtjes tegen haar. HIj keek daarna weer even in het rond. Nu hij er zo over nadacht, waar zouden haar ouders eigenlijk zijn? Nouja misschien waren die nog aan het werk of iets. Dat had je vaak wel met mensen die in zo'n groot huis woonden. En als ze dan ook nog eens kinderen hadden, ouders werkten vaak alle dagen lang tot savonds laat en moesten en smorgens weer vroeg uit. Vaak hadden zulke kinderen er wel last van, Jay zou er geen last van hebben. HIj kende zijn leven grotendeels toch al zonder ouders. Hij had ze niet nodig vond hij. Uiteindelijk ging zijn aandacht naar de film maar zodra er een schrik moment kwam werd zijn aandacht op de film verstoord. Jay keek dan ook gelijk opzij doordat het door Sena kwam. Hij reageerde dan ook op hoe ze erbij zat. 'Kussens kunnen niet dood gaan' Reageerde ze koppig op hem alsof ze het serieus nam. Jay keek voor een moment dan ook wat vaagjes naar haar. Maar uiteindelijk leek ze zich dan ook wel te realiseren dat hij een grapje maakte tegen haar. Jay grijnsde dan ook langzaam aan wat naar haar maar ze stemde niet in met zijn idee. Jammer genoeg voor hem. Hij had haar best fijn tegen zich aan gewild. Maar goed als zij liever het kussen fijn wilde knijpen moest ze dat doen. Zijn blik ging dan ook gewoon weer terug naar de film. Kalm keek hij naar hoe de film verder ging, hij vond het wel een opvallend goeie film. Toch was er een moment dat Jay lichtjes schrok maar dat kwam niet door de film. Nee Sena liep plotseling weer naast hem te gillen en dit keer een stuk harder. Hij keek dan ook gelijk opzij naar haar en zag nog net hoe het kussen door de kamer heen vloog. Maar nog voordat hij naar Sena kon kijken zat ze tegen hem aan, met haar gezicht tegen zijn borst aan gedrukt. Jay keek voor een moment wat verbaasd omlaag naar haar maar zo gauw ze haar hoofd wat kantelde en hij haar zo aan kon kijken, keek hij haar met een kalme blik in de ogen aan. Voor een moment bleef het zo stil tussen hen. 'ehhh..' Hoorde hij nog uit haar keel komen. Jay trok zijn arm die op de rugleuning lag langzaam aan terug waarna hij zijn hand naar Sena haar hals liet gaan. Hij legde zijn hand wat in haar hals terwijl zijn gezicht dichter bij die van haar kwam. Algauw raakte zijn lippen die van haar, en zo kuste hij haar op de mond. Zijn ogen stonden ondertussen half op haar gericht.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 19, 2012 9:55 am

Sena had het ding in de film op haar af zien komen, al was het allemaal nep, maar ze moest toch aardig gillen. Sena was dan ook een persoon die hem helemaal zou spacen als ze nu in haar eentje buiten rond zou lopen. Dan zou ze echt alles aan zien voor geesten, spoken, moordenaars, aanranders noem maar op. Daarnaast was het ook niet slim om als meisje in het donker in je eentje buiten rond te banjeren, dat was in de meeste gevallen gewoon vragen om problemen, maar zij deed het niet. Gelukkig kon ze met de afstandsbediening al het licht uit doen, want dan kon ze lekker in haar bed blijven en hoefde ze niet naar beneden om het licht uit te doen, want dan was het pikke donker en dan moest ze naar boven, nee geen goed idee. Daarnaast was ze ook nog is alleen thuis. Maar ja door de schrik had ze haar gezicht tegen Jay's borst geduwd en had ze zo even gelegen, na ja ze lag nog steeds, ook toen ze haar hoofd kantelde en hem zo aan keek. Ze was al aardig rood, maar het werd er niet beter op, want Jay verplaatste zijn arm en voelde zijn hand tegen haar hals. Ze kreeg een paar rillingen door de aanraking, maar voordat ze zichzelf omhoog kon drukken om Jay niet van last te zijn en weer normaal kon gaan zitten om de film verder te kijken, voelde ze zijn lippen op de hare. Ze werd hierdoor alleen nog maar roder en haar ogen werden groter en ze zag hoe Jay met half open ogen haar aan keek. Ze wist op dit moment echt niet wat ze moest doen, moest ze mee gaan, maar ze durfde niet. Als ze nou weer terug ging deinsen dacht hij nog dat ze hem niet mocht. Maar had ze echt gevoelens voor hem? Of was dit gewoon vriendschappelijk en wilde ze dit helemaal niet. Haar ogen keken weer normaal en ze haalde langzaam haar lippen van de zijne en plante snel haar gezicht weer tegen zijn borst. Ze was gewoon verlegen en ze wilde dat niet tonen, daarnaast kon ze iemand niet zo lang aan kijken in de ogen als ze dit net gedaan had. Wat was ze ook waardeloos, maar ze bleef wel gewoon zo liggen met haar gezicht zo verstopt, het was toch wel erg comfortabel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   do jul 19, 2012 11:48 am

Doordat het donker was in de kamer kon hij eigenlijk niet zien dat ze bloosde, zelfs niet met het licht van de tv. Die zorgde alleen maar voor meer schaduw in haar gezicht. Maar hij kon ergens wel raden dat ze bloosden. Hij grijnsde langzaam aan dan ook lichtjes wat terwijl hij haar kuste. Voor een moment leek het niet te stoppen en hij wilde haar dan ook weer een kus geven. Ja hij zou niet bang zijn om verder te gaan. Hij wilde maar al te graag nog een stapje verder met haar gaan. Enkel was zij te verlegen om alleen al verder te gaan met kussen. Maar goed zij zou ook veel meer over haar gevoelens na denken dan dat Jay dat zou doen. Jay lette weinig op zijn gevoelens, alsof hij ze niet eens meer had. Natuurlijk had hij die ene speciale gevoelens wel. Echter had hij deze nog niet bij de vorige meisjes waar hij mee had gezoend gehad. Misschien dat daar bij dit meisje, oftewel Sena, wel eens verandering in gebracht kon worden. Zachtjes ging zijn van zijn hand bij haar hals zachtjes wat over de huid van hals. Maar algauw kwam deze tot stilstand zodra Sena de kus stopte. Jay keek dan ook even afwachtend richting haar en wilde dan ook vragen wat hij nu weer verkeerd had gedaan. Maar op dat moment voelde hij hoe haar gezicht weer tegen zijn borst aan gedrukt werd. Hij keek wat vragend omlaag richting haar. Hij grijnsde langzaam aan wat flauwtjes. Kennelijk was de kus wat teveel geweest, maar tegen hem aan zitten leek ze niet zo erg te vinden. Daar kon hij zich dan ook nog wel in vinden. Hij haalde zijn hand ondertussen bij haar hals vandaan. Hij legde zijn arm vervolgens om haar heen en hield haar dan ook dicht bij zich. ''En jij dacht dat je mij niet nodig zou hebben he?'' Zei hij dan ook met een wat flauwe grijns tegen haar. Zo lette ze eigenlijk al niet echt meer op de film. Maar ja, Sena was zo dan ook even een stuk interessanter voor hem. Jay legde zijn achterhoofd ondertussen tegen de bank aan. Zijn oogleden begonnen langzaam aan wat te zakken. Hij was dan ook moe aan het worden. Hij had een lange dag voor de boeg gehad. En het was nu dan ook al laat, want door al die reclame's door de film door duurde een film al gauw een stuk langer. Uiteindelijk bleven Jay zijn oogleden dan ook gesloten. Hij was in slaap gevallen, met Sena zo fijn dicht tegen zich aan. Als ze zo bleven liggen zou dat ook gelijk een mooie volgende ochtend voor hem zijn. Dat was absoluut een ding wat zeker was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sena

Sena

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 26-06-12
Leeftijd : 146
Woonplaats : In een hol

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17 years
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   vr jul 20, 2012 3:19 am

Jay dacht waarschijnlijk dat ze hem weer af wees door de kus te stoppen, maar ja hij moest een keer stoppen. Al was hij waarschijnlijk graag verder gegaan. Voor Sena moest dat nog even wachten om zo ver te gaan. Maar in plaats van dat ze zelf weer recht ging zitten en in het hoekje ging kruipen lag ze gewoon tegen hem aan en hield ze haar gezicht ook zo. Ze bloosde als de neten en bleef nog wel even zo liggen. Ze bleef zo liggen en hoorde op de achtergrond nog de tv. Het was nu alweer pauzes. In een film zaten soms tien pauzes. Echt heel vervelend en de film duurde er ook nog langer door waardoor je alleen maar meer uitgeput raakte en waarschijnlijk dus in slaap zou vallen. Ze draaide haar hoofd zodat ze weer normaal kon ademen en nu dus met de zijkant van haar hoofd op zijn borst lag. Ze bleef even naar de tv kijken en voelde hoe de hand die om haar hals had gezeten naar haar middel ging. Ze voelde hoe hij haar soort van bij zich hield en ze moest even grinniken. Zijn woorden drongen vervolgens tot haar door en ze bleef even stil. "niet waar" zei ze nog koppig en mompelend zodat het maar half verstaanbaar was en ze keek even naar beneden. Ze lag wel lekker zo en bleef ook gewoon zo liggen. Opeens hoorde ze niks meer van Jay vandaan komen, geen flauwe opmerkingen meer en ook bewoog hij niet meer, behalve de ademhaling dan. Ze keek op en zag dat hij in slaap was gevallen. Ze grinnikte en ging weer liggen zoals ze lag. De tv kon aan blijven, maakte toch niet uit, ze ging nu niet meer op staan, straks maakte ze hem wakker. Ze snoof en sloot ook haar ogen en viel uiteindelijk ook in slaap.

Het was alweer de volgende ochtend en ze had heel de nacht zo gelegen, want Jay was in slaap gevallen dus had zij ook maar haar ogen gesloten. Ze snoof een keer en omdat een mens in zijn slaap meestal heel vaak beweegt en dus draait en de bank niet vijf meter breed was, ging het verkeerd. Ze rolde van de bank af en kwam met een plof op de grond terecht. Gelukkig lag er tenminste nog iets van een tapijt. Hierdoor schoten haar ogen open en door het slapen was alles omhoog gekropen, haar shirt en haar rok. Ze bleven even beduusd liggen, kijkend naar het plafond. Het drong even later pas tot haar door dat ze op de grond lag, naast de bank en dat Jay nog op de bank lag. Ze knipperde een paar keer en ging wat rechtop zitten. Ze merkte haar kleding op en haar ogen werden groot. Binnen één seconde stond ze overeind haar kleren naar beneden te duwen. Ze zuchtte even en keek naar Jay. Die leek nog te slapen, na ja dan liet ze hem ook maar lekker liggen. Ze geeuwde en draaide zich om, om richting de keuken te lopen. Eenmaal daar aan gekomen probeerde ze haar haar te fixen toen ze zichzelf in de reflectie van de koelkast zag. Ze liep naar een van de kastjes en pakte daar een glas uit, hield het ding onder de kraan en goot het naar binnen alsof ze dagen niet gedronken had. Ze zette het glas op de aanrecht en ging door haar knieën en opende de kast deurtjes. Op zoek naar ontbijt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay

Jay

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 21-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Give me that sexy love

BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   ma jul 23, 2012 11:32 am

Jay had nog wat flauw gegrinnikt door haar reactie op hem. Nadat hij haar had gekust was hij uiteindelijk met haar fijn tegen zich aan, in slaap gevallen. De rest van de nacht hoorde je hem dan ook niet meer. Hij snurkte verder dan ook niet en bewoog ook niet in zijn slaap. Hij sliep meestal heel rustig, of er moest hem echt iets gaan kwellen in zijn slaap. Maar dat kwam net zo goed maar weinig voor bij hem.
De volgende ochtend had hij niets door van de actie van Sena. Of althans niet gelijk. Hij was nog in slaap en reageerde bijna niet op bewegingen bij hem zolang hij in slaap was. Of het moest hem heel erg gaan storen. Zodra Sena naar de keuken toe liep leek hij toch iets gemerkt te hebben in zijn slaap. Langzaam aan opende zijn ogen zich. Voor een moment was zijn blik nog wazig. Hij knipperde dan ook met zijn ogen en algauw werd zijn zicht wat scherper. Gelijk voelde hij dat hij niet lag maar meer wat zat, tegen iets aan. Hij schoot dan ook gelijk recht en keek om zich heen. Zodra hij zijn omgeving zag herinnerde hij zich al snel weer wat het was. ''Missie geslaagd'' Mompelde hij wat flauwtjes tegen zichzelf. Nouja niet helemaal. Hij had Sena nog niet helemaal voor zich gewonnen. Maar hij had het wel voor mekaar gekregen om bij haar te blijven slapen. Dat was toch al een begin. Er miste dan ook gelijk wat zodra hij de kamer rond keek. Sena was niet meer bij hem. Maar algauw hoorde hij geluiden vanuit de keuken komen. Dat was vast niet en van haar ouders want die zouden hem waarschijnlijk allang uit huis getrapt hebben. Jay grijnsde dan ook even flauwtjes en stond op. Kalm maar toch ook stilletjes liep hij naar de keuken toe en bleef in de deuropening staan. Hij legde zijn armen over elkaar en keek kalm richting Sena. ''Morgen'' Begroette hij haar. ''Kun je het vinden?'' Vroeg hij vervolgens met een kalme grijns aan haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Good morning~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Good morning~
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ~ Little Town ~ :: Stallen-
Ga naar: