IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Horse riding (open voor mensen)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nera

Nera

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 19-06-12
Leeftijd : 21

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17
Partner: Nee

BerichtOnderwerp: Horse riding (open voor mensen)   wo jun 20, 2012 9:31 am

Nera kwakte haar fiets neer tegen de muur aan. Ze had laarzen aan, een paardrijbroek, een vest en een muts. Haar lange gekrulde haar golfde sierlijk achter haar aan. Ze liep regelrecht naar de stallen. "Hey Beauty"Zei ze zacht tegen het zwarte paardje. Ze liep naar de zwarte hengst toe en aaide het zachtaardig over zijn neusje. Ze glimlachte en keek het dier in de ogen aan. "Hoe gaat het met jou kereltje?"Zei ze zachtaardig. Ze kriebelde Beauty onder zijn kin. Dat zond hij altijd helemaal geweldig. Ze liep nu de stal uit en pakte het poetskoffertje dat om de hoek van de staldeur stond. Ze pakte de borstel eruit en liep weer terug naar de zwarte hengst die haar liefdevol aankeek. Nera hield van paarden en vooral van haar eigen paard Beauty. Ze borstelde het dier met ronde bewegingen en het beestje geniete uitbundig. Toen ze klaar was pakte ze het zadel en zadelde Beauty op. Ook het hoofdstel werd omgedaan. Ze aaide het dier over zijn witte bles en stapte daarnaar op. Ze stapte de stal uit maar er stond daar nog iemand. Ze hield halt en keek naar die persoon. "Heb je ook een paard hier?"Vroeg ze lief. Haar bruine krullen hingen heel mooi over haar schouders en ze wachtte af op een antwoord..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Parker

Parker

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 17-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Love doesn't exist in the world i life in

BerichtOnderwerp: Re: Horse riding (open voor mensen)   wo jun 20, 2012 10:05 am

Met kalme stappen liep hij het terrein op van de lokale stallen. Zoals gewoonlijk hing zijn fotocamera om zijn hals. Voor een moment bleef hij staan. Hij bekeek de stallen die zichtbaar voor hem waren. Sommige deurtjes waren geopend waardoor paarden hoofden zichtbaar werden. Algauw viel zijn blik op een kleine pony die nog maar net met zijn hoofd over de rand kwam. Een wat flauw glimlachje verscheen op Parker zijn gezicht. Kalm liep hij naar het dier toe. Het brieste wat naar hem zodra hij hem ontdekte. Het was niet de eerste keer dat Parker hier kwam. Hij kwam wel vaker bij de stallen om foto's te maken van paarden en ruiters. Ook dit voor het blad waarvoor hij foto's maakten. Parker legde zijn arm even op de rand van het deurtje waarbij hij zijn andere hand uit stak naar het dier zijn hoofd. Hij ging met zijn hand even wild door zijn pony heen. ''Hé kleintje'' Zei Parker kalm tegen hem waarna hij zijn hand weer weg haalde bij hem. Het dier schudde even met zijn hoofd waarna hij weer eens brieste. Parker grinnikte even. Hij stond vervolgens recht en haalde zijn arm weer van de rand af. Hij liep daarna naar de ingang toe die leidde naar de binnenkant van de stallen. Parker kwam in de ingang staan en keek de stallen rond. Er stonden genoeg mooie paarden om te fotograferen. Toch deed hij dat dan liever buiten als ze in de wei stonden of reden met hun ruiters. Dat gaf mooiere foto's. Parker keek om toen hij het gekletter van hoeven achter zich. Een groepje ruiters ging richting de bossen die in de buurt waren om een stukje te rijden. Parker volgde ze even met zijn ogen. Plotseling hoorde Parker een stem achter zich. Parker keek om en keek recht in de ogen van een meisje. Een meisje met een opvallend lieve toon in haar stem en een knap gezicht waarbij mooi bruin krullend haar het geheel afmaakte. Even moest Parker beseffen dat het meisje hem zojuist een vraag had gesteld. ''Nee, nee ik heb geen paard. Ik ben fotograaf'' Reageerde hij vervolgens en hij hield dan ook even zijn fototoestel op. Zijn blik viel daarna op het zwarte paard bij haar. Aan het zadel en het hoofdstel te zien leek het erop dat ze ging rijden. Hij twijfelde dan ook niet of stelde de vraag al. ''Zou ik foto's van jou en je paard mogen maken?'' Vroeg Parker met een kalme glimlach aan haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nera

Nera

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 19-06-12
Leeftijd : 21

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 17
Partner: Nee

BerichtOnderwerp: Re: Horse riding (open voor mensen)   do jun 21, 2012 2:52 am

Ze glimlachte lief naar de jongen. "Nee, nee ik heb geen paard, ik ben fotograaf."Zei hij tegen haar. Ze glimlachte scheef. "Oh oke, ik ben namelijk nieuw hier in dit dorp. Verhuisd."Zei ze zuchtend. Ze was bij haar opa en oma komen wonen omdat haar ouders in een vreselijk ongeval kwamen te overlijden. Ze miste haar ouders heel erg. "Fotograaf, leuk zeg."En ze knikte. Ze gaf Beauty een schouderklopje en stapte om in het zadel. Ze reed niet met cap, zij en Beauty hadden een geweldige band met elkaar en ze kende Beauty door en door. Beauty had ook een lange verhuizing achter zich en was wel toe aan wat rijden. Beauty zou ook nooit bokken, hij was erg voorzichtig. Ook schrok het beestje niet snel, meestal alleen als Nera ook schrok, zo voelde ze elkaar aan. Beauty hield van Nera en Nera van Beauty. ''Zou ik foto's van jou en je paard mogen maken?''Vroeg de jongen nu en Nera knikte. "Tuurlijk, als ik een beetje mooi genoeg ben voor jou foto's."Zei ze grijnzend. Haar bruine krullen golfde uit haar must vandaan, het was niet heel warm weer maar ook niet super koud, gewoon een bewolkte dag. Ze leunde voorover en gaf Beauty een klopje in zijn nek, dat vond Beauty altijd heel fijn. "Mijn naam is trouwens Nera"Zei ze lieftallig tegen de jongen met het fototoestel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Parker

Parker

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 17-06-12

Karakter profiel
Levenswijze: Alleen
Leeftijd: 19
Partner: Love doesn't exist in the world i life in

BerichtOnderwerp: Re: Horse riding (open voor mensen)   do jun 21, 2012 3:35 am

'Oh oke, ik ben namelijk nieuw hier in dit dorp, verhuisd' Vertelde ze hem met een zucht nadat hij haar had verteld dat hij geen paard had en dus aan fotograferen deed. Parker keek haar kalm in de ogen aan. ''Nou in dat geval, welkom in het dorp'' Verwelkomde Parker haar dan ook met zijn kalme toon in zijn stem. Al kreeg hij door de zucht de indruk dat ze het niet heel leuk vond. Toch zweeg hij er voor nu maar over. Hij kende het meisje niet en dus zou hij haar ook nog maar niet te persoonlijke vragen stellen. Hij kwam hier immers ook voor de foto's maken. 'Fotogaaf, leuk zeg' Zei ze vervolgens tegen hem. Daarna leek haar aandacht even naar haar paard te gaan die ze een klopje op de hals gaf. ''Het is leuk werk'' Reageerde hij kalm op haar. Ondertussen volgde hij haar met zijn ogen toen ze in het zadel ging. Het viel hem dan ook wel op dat ze niet met cap reed. Maar daar bemoeide hij zich dan ook niet mee, het was haar keuze. En eigenlijk zou dat de foto's nog mooier maken. Parker glimlachte dan ook even lichtjes bij het idee. Parker stelde vervolgens zijn vraag of hij foto's van haar en haar paard mocht maken waarop zijn antwoordde met een knikje dat dat natuurlijk mocht. Parker grijnsde even lichtjes door de woorden die ze erbij zei. ''Twijfel daar maar niet over'' Zei Parker met hetzelfde lichte grijnsje tegen haar en hij gaf haar dan ook een snelle knipoog. Het meisje was het zeker waard om op zijn foto's te komen. Ze was echt niet lelijk. Parker deed ondertussen een stap opzij zodat ze er langs kon met haar paard. Even keek hij het terrein weer op maar nu was er niemand meer. Zijn blik ging vervolgens terug naar het meisje die zich ineens voorstelde als Nera. ''Klinkt als een mooie naam'' Zei Parker kalm tegen haar. ''Parker'' Stelde hij zich daarna nog aan haar voor voordat hij dat zou vergeten. Hij wachtte daarna kalm af tot hij de foto's van haar en haar paard zou kunnen nemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Horse riding (open voor mensen)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Horse riding (open voor mensen)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ~ Little Town ~ :: Stallen-
Ga naar: