IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ~ Informatie ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sjiriki
Admin
Sjiriki

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 14-06-12
Woonplaats : Naast de buren! XD

Karakter profiel
Levenswijze: Solitair
Leeftijd: 1,5 Years
Partner: Love is a word that only brings death...

BerichtOnderwerp: ~ Informatie ~   di jun 19, 2012 4:32 am

Zie hier wat informatie over het Wild Mystery:

Rollen

Op Wilde Mystery kan je twee verschillende rollen spelen. Je kan kiezen voor een wolf of een mens. Bij beide keuzes is er wat informatie over het spelen ervan, en wat wel en niet mag.

Wolven
Als je er voor kiest om een wolf te zijn, moet je eraan denken om het realistisch te houden. De wolven hier hebben geen superkrachten, of andere magische dingen. Wel kunnen ze praten, maar alleen met elkaar en niet met mensen. Ze kunnen met mensen wel communiceren doormiddel van lichaamstaal en blikken. Ook je gedachten laten klinken in andermans hoofd, is toegestaan. Of een mens je dan begrijpt, is aan hem of haar. Je mag als wolf elke mogelijke vachtkleur kiezen, als deze maar realistisch blijft! Dus geen paars of groen...
De naam van je wolf mag je ook zelf weten, maar kijk eerst even of er al iemand is met dezelfde naam. Het is namelijk niet toegestaan om de naam van een ander na te apen! Anders krijg zoiets dat iedereen ineens Shadow gaat heten ofzo... Razz
Je mag niet zonder toestemming verwonden en al zeker niet doden! Je roedelgebied beschermen mag, maar denk ook aan de regel hiervoor: Doden en verwonden mag alleen met toestemming van die persoon!
Verder mag je een relatie aangaan met een andere wolf, maar diegene mag je niet opvragen in de accountmarkt! Je moet via de RPG diegene leren kennen, van te voren afspreken mag wel. Er is ook de mogelijkheid om pup's te krijgen, die mag je wel zoeken via de accountmarkt. Ook kan je daar vrienden en familie vinden. Probeer tenminste vijf regels te posten, en dubbelpost zo veel mogelijk te vermijden! Als je je wolven een speciale gaven wil geven, pb dan even een Admin. Voor vragen kan je altijd bij mij en de moderators terecht.

Mensen
Als je een mens hebt gekozen, moet je er ook aan denken dat dit een realistische RPG is. Er zijn hier geen elfen, weerwolven en dergelijke. Mensen kunnen ook niet met wolven praten, ze kunnen alleen via lichaamstaal met elkaar communiceren. Veel van hierboven geldt ook voor de mensen, maar voor degene die alleen het mensengedeelte lezen, herhaal ik het even kort.
- Geen namen van een ander na apen!
- Niet zonder toestemming verwonden of doden!
- Een partner moet je leren kennen in de RPG, die mag je niet opvragen in de accountmarkt!
- Familie, vrienden en kinderen mag je wel zoeken in de accountmarkt.
- Uiterlijk mag alles zijn, als het maar realistisch blijft!
- Probeer dubbelpost te vermijden, en minstens vijf regels te posten.
Je kan je aansluiten bij een stam, of gewoon alleen wonen in het dorp.
Als mens mag je ook een paard/pony hebben, vandaar de stallen. Let op: Je kan geen paard spelen! Het is alleen een huisdier!
Als je je mens speciale gaven wil geven, pb me dat even!
Voor vragen kan je altijd bij mij en de moderators terecht!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://wildmysteryrpg.actieforum.com
 
~ Informatie ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ~ Algemeen ~ :: Regels en Informatie-
Ga naar: